Sałatka warzywna z jajkiem

Oceń przepis

Średnia ocena: 2
  • 4 porcje
  • 30 minut
  • Bardzo łatwe

Składniki:

  • Jajko - 4 sztuki
  • Rzodkiewka - 1 pęczek
  • Ogórek, świeży - 1 sztuka
  • Szczypiorek - 1 sztuka
  • Papryka, świeża (czerwona, żółta, zielona do wyboru) - 1 sztuka
  • Nać pietruszki - 1 sztuka
  • Śmietana 30% - 1 małe opakowanie
  • Sól
  • Pieprz

Przygotowanie

1. Jajka ugotuj na twardo.

2. Warzywa pokrój w talarki, jajka w ćwiartki.

3. Dodaj śmietanę, dopraw do smaku pieprzem i solą.

4. Całość wymieszaj.

5. Udekoruj sałatkę pietruszką.

Oceń ten przepis