Pasztet z ciecierzycy

Oceń przepis

Średnia ocena: 1
  • 20 porcji
  • 7 minut
  • Bardzo łatwe

Składniki:

  • Ciecierzyca bezglutenowa BIO - 1 puszka
  • Słonecznik łuskany - garść
  • Papryka czerwona - 1 sztuka
  • Nać pietruszki - do smaku i według uznania

Sposób przygotowania i podania jest bardzo prosty nawet dla tych którzy zaczynają swoja przygodę z gotowaniem.

Przygotowanie

Słonecznik uprzednio uprażyć, ciecierzycę zblendować razem z uprażonym słonecznikiem. Dodać pieprz, sól, paprykę pokrojoną w drobną
kostkę oraz pietruszkę. Wymieszać wszystko razem. Podawać ze swojskim chlebkiem oczywiście z mąki ryżowej, kukurydzianej a wierzch kiełki z rzodkiewki. Smacznego!

Oceń ten przepis