Kurczak z selerem, ananasem i kukurydzą

Oceń przepis

Średnia ocena: 5
  • 3 porcje
  • 30 minut
  • Bardzo łatwe

Składniki:

  • Pierś z kurczaka - 1 sztuka
  • Seler naciowy w paski w słoiku - 1 sztuka
  • Kukurydza - 1 puszka
  • Ananas - 1 puszka
  • Groszek konserwowy lub czerwona fasola - 1 puszka
  • Majonez - 3-4 łyżki
  • Sól
  • Pieprz

Przygotowanie

Pierś pokroić w średnią kostkę i podsmażyć na patelni. Produkty w puszkach odcedzić, ananasa pokroić w kostkę. Wszystko wymieszać, dodać majonez, posolić i popieprzyć do smaku. Zamiast selera w słoiku można użyć surowego selera naciowego. Zetrzeć seler na grubej tarce i podgotować.

Oceń ten przepis