Kanapka z pastą z czerwonej fasoli

Oceń przepis

Średnia ocena: 5
  • 1 porcja
  • 10 minut
  • Bardzo łatwe

Składniki:

  • Pieczywo bezglutenowe - 2 kromki lub 1 bułka
  • Fasola czerwona - 1/4 puszki
  • Szczypiorek
  • Ogórek kiszony
  • Sól
  • Pieprz
  • Chili

Pożywna kanapka z pastą z czerwonej fasoli świetnie nasyci, kiedy spadnie nam poziom energii w pracy.

Przygotowanie

Fasolę rozgnieść widelcem, dodać poszatkowany szczypiorek (w ilości według upodobań).
Wsypać sól, pieprz i szczyptę chili.
Odstawić na chwilę i ponownie spróbować, w razie potrzeby doprawić.
Ogórka kiszonego pokroić w plastry.
Pieczywo posmarować pastą, ułożyć plastry ogórka kiszonego, umieścić w pojemniku.

Oceń ten przepis